manchester united drakt barn med eget navn Resultatet be

manchester united drakt barn med eget navn Resultatet betyr at Madrid går tilbake over Barcelona, ​​som slo Atletico Madrid 2-1 på Vicente Calderon tidligere på dagen, til polposisjon på toppen av La Liga. I tillegg til en ettpoengs fordel over Luis Enriques side, Los Blancos har også en kamp i hånden. Det var et par kontroversielle øyeblikk. Madrids seier var imidlertid ikke uten sine kontroversielle øyeblikk. Ronaldo scoret fra straffemerket etter at Madrid ble tildelt et straffespark etter en håndball av Bruno Soriano - en avgjørelse av dommeren Jesus Gil som irriterte Barcelona-forsvareren Gerard Pique.S

e: Real Madrid vinner et bisarr frispark.I første omgang var det en bisarr hendelse der Gil tildelte bortelaget et frispark etter at Bale dyttet over sin egen keeper, Keylor Navas .Ja, du leste riktig. Madrid forsvarte en corner og vant på en eller annen måte et frispark etter at Bale dyttet Navas. Genialt, juks eller en foul på Bale? Folk på Twitter er ikke sikre på om dette var genialt eller et eksempel på frekk juks. Selv om det er mulig at Bale mottok et dytt før du dytter Navas, kameravinkelen til hendelsen beviser ikke om det er tilfelle - selv om det ville være fornuftig. Bestem deg selv...Zidane: Spillerne trodde det var en straff. , ble Zidane sitert av klubbens offisielle nettsted for å si: "Spillerne har sagt at det var en håndball. Jeg så det ikke fra der jeg var, og jeg vil aldri blande meg inn i dommeravgjørelser.

«Han tildelte det, og det er det. Vi presterte mye bedre i andre omgang enn vi gjorde i første. Vi kom inn i flere scoringsposisjoner og til slutt kommer vi unna fotballdrakt til barn med tre poeng mot motstand som kan gjøre livet tøft for deg. Vi er glade for å ha tatt tre poeng mot en stor side.